Despre Noi

Integritate

Ne aflăm pe piața din România de peste 10 ani și considerăm despre noi că tratăm cu seriozitate și integritate orice client. Nu răspundem provocărilor lipsite de etică și fără de profesionalism și ne ducem întotdeauna la îndeplinire sarcinile de lucru.

Transparență

Suntem transparenți atunci când vine vorba de costuri. De aceea, orice deținător de puncte ANRP își poate calcula singur valoarea de piață a punctelor pe care le deține. În plus, oferim informații utile atunci când vine vorba despre legislație și despre noile modificări aduse în acest domeniu.

Respect

Orice client este tratat cu respect și apreciem orice fel de idee, opinie și experiență.

Profesionalism

Mai mult de 10% din totalul punctelor ANRP existente pe piață au fost tranzacționate de noi, ceea ce înseamnă aproximativ 300 de milioane de puncte.

Experiență

Toți cei ce lucrează alături de noi au o experiență de peste 20 de ani de activitate în piața de capital. Ne interesează demult tot ceea ce are legătură cu restituirea proprietăților și de aceea, am reușit să transformăm destul de mult această piață.

Clienții noștri sunt tratați cu multă seriozitate și respect!

Dacă ești posesor al unor puncte ANRP trebuie să știi că toți cei ce ne-au călcat pragul au fost clienți mulțumiți. Au primit informațiile de care au avut nevoie, au tranzacționat la prețurile cele mai bune, au reușit să intre în posesia banilor foarte repede.

80% experiență
75% pasiune
100% clienți mulțumiți

Ne aflăm pe piața din România de foarte mult timp și până acum am tranzacționat corect puncte ANRP. Pentru siguranța dvs, apelați la noi!